Ons bedrijf.

Onthaal

Wim (onthaal), Ilse (onthaal), Véronique (onthaal), Jelle (onthaal) en Jochem (facturatie) staan in voor het vlotte verloop aan de balie wanneer de klant een afspraak wil maken, of zijn wagen binnenbrengt.
Onze garage biedt de klant verschillende mogelijkheden, wanneer die zijn wagen binnenbrengt voor onderhoud.

Zo kan de klant:

  • Wachten in onze wachtruimte, voorzien van tv, video, dagbladen, gratis drank, aangevuld met een speelhoekje voor "onze toekomstige klantjes".
  • Beschikken over een vervangvoertuig
  • Beschikken over een fiets

 


Werkplaats

Onze werkplaats is voorzien van een aparte bandencentrale, revisieruimte, autowasplaats, bureel mechaniek, kantine en een wasplaats (incl. douche) voor onze mecaniciens. Na de uitbreiding in 2014 is de werkplaats ± 1.690m² groot. Erik en Guy zijn de werkplaatsverantwoordelijken. Zij zorgen ervoor dat de vooropgestelde planning nageleefd kan worden en dat de nodige materialen voorhanden zijn.
Zij hebben een jonge, enthousiaste ploeg mecaniciens rondom zich, bestaande uit: Frank, Wim V., Bob, Jimmy, Thijs, Kristof en Glen.
De werkplaats wordt dagelijks gepoetst door Louis, zodanig dat onze mecaniciens elke morgen in een propere garage kunnen beginnen te werken.

 

 


Magazijn

Jaak is de hoofdmagazijnier, en vormt hier samen met Bjorn en Gerry een belangrijk onderdeel in de vlotte werking van onze garage. Zij zorgen ervoor dat onze mecaniciens steeds bevoorraad zijn en zo de strakke planning kunnen naleven.
Ons magazijn is zeer functioneel uitgerust. Het bestaat uit twee etages, voorzien van een lift en twee aparte balies, één voor klanten die stukken komen afhalen, en één voor de mecaniciens en de leveranciers.
Het magazijn is na de uitbreiding in 2014, ook voorzien van een bandenhotel. De totale oppervlakte bedraagt nu ± 743 m².

Carrosserie

Onze carrosserieafdeling is ondergebracht in een apart gebouw, nl. onze eerste garage in Ellikom. Dit gebouw werd volledig vernieuwd, en is nu de evenknie van onze garage in Bree.
Jos is de carrosserieverantwoordelijke. Met Marc, Hugo, Lieven en Etienne vormt hij een hecht team dat over de laatste nieuwe technologieën kan beschikken om perfect materiaal af te leveren.
Alle administratie inzake ongevallen, carrosseriewerk gebeurt via onze receptie in Ellikom.
De oppervlakte van onze carrosserieafdeling + bijhorende ruimtes + inkom is ± 1.500 m²

Vanaf eind 2010 voldoet onze carrosserie aan de criteria vastgesteld in de sector specifiek kwaliteitslabel Kiwa Carrosserie Pro, en staat borg voor kwaliteit en vakmanschap..

 


Verkoop

Gunther, Maarten, Thomas en Michiel zorgen voor een goede ontvangst in onze toonzaal, en staan de klant te woord van bij de offerte van een nieuwe of occasie Opel personenwagen of bedrijfswagen tot en met de aflevering van het voertuig. De toonzaal is sinds 2014 met 352 m² uitgebreid.

OpelTeaser

Onze vestiging(en)

Contactgegevens