if (!string.IsNullOrEmpty(Model.NewsHero)) { Welkom in ‘X-Ville’ }

Welkom in ‘X-Ville’.Op de Opel-stand van het Autosalon van Frankfurt draait alles rond interactie in een aangename sfeer.

Xvile

Dit jaar viert Opel op het Internationale Autosalon van Frankfurt (van 14 tot 24 september) de wereldpremières van heel wat nieuwe modellen, van de Grandland X SUV, de Insignia GSi en de Insignia Country Tourer tot de minibusjes Vivaro Tourer en Vivaro Life. Niet alleen de nieuwe modellen, maar ook de Opel ‘X-Ville’-stand (uitgesproken als ‘Crossville’) D09 in Hall 8.0 is uniek. De stand is opgevat als een kleine stad en is voor de bezoekers een belevenis op zich. Ze vinden er een ‘X-Corner’ met klimmuur, een Insignia Exclusive Studio en nog veel meer. In lijn met het merkmotto ‘De toekomst is voor iedereen’, staan mensen centraal op de stand van Opel.

“Onze wereldpremières, en dan vooral de stijlvolle en tegelijkertijd praktische Grandland X SUV en de GSi- en Country Tourer-varianten van ons vlaggenschip Insignia, zullen de bezoekers van het Autosalon van Frankfurt boeien”, zegt Tina Müller, hoofd van de marketingafdeling van Opel. “Over de Opel X-Ville-stand valt al evenveel te ontdekken als over onze nieuwe auto’s. Kom een kijkje nemen in onze kleine stad, geniet van de sfeer en deel uw ervaringen op de sociale media. Wij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen!”

Naast de activiteiten in X-Ville werkt Opel mee aan de wedstrijd ‘Deutschlands beste Autofahrer’ (Beste bestuurder van Duitsland). Wie de wedstrijd wint op 23 oktober, sleept een Opel Crossland X in de wacht, maar eerst moeten de deelnemers kun rijtalenten bewijzen tijdens het autosalon, op de openluchtstand F2, tegenover de Festhalle. Opel voorziet daarvoor een reeks auto’s, van de Corsa, Astra en Crossland X tot het vlaggenschip Insignia. De deelnemers moeten zo snel mogelijk verschillende praktische manoeuvres uitvoeren met zo weinig mogelijk fouten, of nauwgezet naar een doel op de grond rijden in ‘Auto-Dart’. Om door te gaan naar de volgende ronde in ‘Deutschlands beste Autofahrer’ moeten de deelnemers slagen voor deze en meer theoretische tests tijdens het autosalon.

Xvile

Lees hier het volledige persbericht.
Lees hier het volledige persbericht.

OpelTeaser

Onze vestiging(en)

Contactgegevens