if (!string.IsNullOrEmpty(Model.NewsHero)) { Vivaro stock }

Vivaro stock.Doe een zaak met onze scherpe stockcondities.

stock

Doe een zaak met onze scherpe stockcondities

Zelfstandige ondernemers die vooruit willen, kunnen nu een goede zaak doen. Met de stockcondities op de Opel Vivaro geeft u zichzelf een mooie voorsprong op uw concurrenten. Dit bedrijfsvoertuig is scherp geprijsd, direct leverbaar én past perfect bij uw activiteiten. Want de Opel Vivaro biedt u alle veelzijdigheid die u verwacht en kan daarnaast specifiek aangepast worden aan uw wensen. Direct voordeel en efficiënter werken: is dat niet wat elke zelfstandige ondernemer wil? 

Ontdek hier alle stock condities op de Vivaro en andere Opel bedrijfsvoertuigen.

ZO GOED IS DE OPEL VIVARO:

LAADRUIMTE IN OVERVLOED
Hij biedt makkelijk plaats aan 3 europaletten en kan ladingen tot 1,2 ton vervoeren. Ook lange ladingen tot 2,9 m zijn geen probleem.

KRACHTIG EN EFFICIËNT
Met zijn efficiënte en krachtige dieselmotoren blinkt de Opel Vivaro uit met het gunstigste brandstofverbruik en uitstoot in zijn klasse.

ALTIJD VEILIG ONDERWEG
Ga gerust werken, de geavanceerde technologieën in de Vivaro waken op elk moment over uzelf, uw mensen en uw materiaal.

AANGENAMER WERKEN
De Vivaro laat u genieten van het comfort en de connectiviteit zoals een personenwagen. De verstelbare bestuurdersstoel, de multifunctionele 2-zitsbank met tafeltje, afneembaar clipboard en houder voor smartphone of tablet maken het u gemakkelijk.

OP MAAT VAN UW ZAAK
De Vivaro is verkrijgbaar als gesloten bestelwagen (ook met hoog dak) en met dubbele cabine. Er is ook een veelzijdige Vivaro Combi waarmee u tot 9 personen of zowel personen als goederen kunt vervoeren. Tot slot is er ook een Vivaro Platform Cabine. En uiteraard kunt u alle types Vivaro laten aanpassen aan uw specifieke behoeften.

OpelTeaser

Onze vestiging(en)

Contactgegevens