if (!string.IsNullOrEmpty(Model.NewsHero)) { Opel KARL, ADAM & Corsa }

Opel KARL, ADAM & Corsa.Geïntegreerde navigatie en volledige OnStar-functionaliteit voor Opel KARL, ADAM en Corsa.

cn

Het nieuwe infotainmentsysteem Navi 4.0 IntelliLink is met onmiddellijke ingang beschikbaar voor de KARL, ADAM en Corsa, de sterren van Opel in het segment van de kleine auto’s. Bestuurders kunnen vanaf nu genieten van infotainment met geïntegreerde navigatie en van alle voordelen van OnStar, de persoonlijke assistent voor connectiviteit en mobiliteit van Opel, die ook de functie ‘Bestemming downloaden’ omvat. Een uiterst precieze en gebruiksvriendelijke routebegeleiding gidst de bestuurder naar het reisdoel.

Het IntelliLink Multimedia systeem biedt al heel wat voordelen, zoals het kleuren­aanraakscherm van 7 inch, bluetoothconnectiviteit en compatibiliteit met Apple CarPlay en Android Auto[1]. Navi 4.0 IntelliLink omvat bovendien Europese routekaarten in 2D of 3D, en dynamische routebegeleiding via TMC. Met “beschermengel” Opel OnStar kunnen bestuurders bestemmingen ook rechtstreeks naar het navigatiesysteem sturen (‘Bestemming downloaden’), ofwel via de OnStar-adviseur, ofwel via de MyOpel-app.

Dankzij de eenvoudige en overzichtelijke menustructuren van het Navi 4.0 IntelliLink-systeem en de intuïtieve bediening, behoren de Opel KARL, ADAM en Corsa tot de best geconnecteerde kleine auto’s op de markt.

[1] Android Auto nog niet beschikbaar in België

Lees hier het volledige persbericht.
Ontdek het nieuwe infotainmentsysteem.
Configureer uw Opel Corsa met een geïntegreerde navigatie.

OpelTeaser

Onze vestiging(en)

Contactgegevens