if (!string.IsNullOrEmpty(Model.NewsHero)) { Insignia GSi Sports Tourer }

Opel Insignia GSi Sports Tourer. Sportieve break met krachtige motor en compromisloos rijgedrag.

insigniagsi

Extra nauwkeurig, extra scherp en extra krachtig met een nieuwe topmotor: de nieuwe, sportieve Opel Insignia GSi Sports Tourer break weet de bestuurder en het hele gezin voor zich te winnen. Hij zorgt immers niet alleen voor ongeëvenaard rijplezier, maar is ook ruim en praktisch. Zonder toegevingen.

De nieuwe GSi Sports Tourer biedt alles wat een sportieve bestuurder zich kan wensen. De vinnige break is nu ook leverbaar met de motor die op maat van Opels vlaggenschip werd ontwikkeld, namelijk de tweeliter BiTurbo-diesel met 154 kW/210 pk en een krachtig koppel van 480 Nm (officieel verbruik 2.0 BiTurbo volgens de NEDC: in de stad 8,9 l/100 km, buiten de stad 6,1 l/100 km, gecombineerd 7,3 l/100 km; officiële specifieke gecombineerde CO2-emissie: 192 g/km). De standaarduitrusting omvat een bijzonder dynamisch afgesteld FlexRide-chassis, innovatieve vierwielaandrijving met koppelvectoring, banden met hoge grip en een nieuwe automatische achtversnellingsbak, die ook kan worden bediend met peddels aan het stuur, bijna zoals in een racewagen.

De Insignia GSi zet een lange traditie van sportieve Opelwagens met de benaming GSi voort. De eersten die opwinding veroorzaakten, waren de Manta GSi en de Kadett GSi (115 pk uit 1,8 liter) in 1984. De 2,0-liter DOHC-motor met 16 kleppen in de Kadett 2.0 GSi 16V leverde slechts vier jaar later 150 pk. Ook de eerste Astra was met deze motor uitgerust, en in 1993 was er een alternatief van 1,8 liter met 125 pk in de Astra GSi. Daarnaast was er ook een GSi in verschillende generaties van de Corsa, te beginnen met de Corsa A met 100 pk (1988) die een begeerde klassieker is geworden. De (voorlopig!) laatste in de rij was de Corsa D in augustus 2012.

insigniagsi

Lees hier het volledige persbericht.
Ontdek de nieuwe Insignia GSi.
Lees hier het volledige persbericht.
Ontdek de nieuwe Insignia GSi.

OpelTeaser

Onze vestiging(en)

Contactgegevens