if (!string.IsNullOrEmpty(Model.NewsHero)) { Het is showtime }

Het is showtime.Opel wereldpremières op het IAA.

x

Met het nieuwe credo “De toekomst is voor iedereen” vervoegde Opel onlangs PSA om tot een echte Europese kampioen uit te groeien. Bezoekers aan het 67ste Internationale Autosalon in Frankfurt van 14 tot 24 september kunnen in levenden lijve zien wat dat betekent. Een aantal modellen met het bliksemteken gaan in wereldpremière op de Opel-stand D09 in Hal 8.0.

Voorop staat de nieuwe Opel Grandland X, gezamenlijk door Opel en PSA ontworpen vanaf het spreekwoordelijke blanco blad. Met het dynamische, avontuurlijke silhouet, toptechnologieën, typische kenmerken van de SUV en veel ruimte voor vijf personen en hun bagage, zal het een waardige mededinger zijn in het bloeiende SUV-segment. Wereldpremière nummer 2, de nieuwe Insignia GSi met een extrascherp chassis, en nummer 3, de nieuwe Insignia Country Tourer, zullen ook voor heel wat sensatie zorgen. Terwijl de Insignia GSi een echte sportwagen voor kenners is, zal de Country Tourer Insignia-fans aanspreken die meer van een stijlvolle, praktische break met een 4x4-look houden. Beiden kunnen uitgerust worden met het intelligente vierwielaandrijvingssysteem met koppelvectoring – uniek in dit segment. En de individualisten onder de liefhebbers van Opel zullen blij zijn te horen dat ook het uitzonderlijke personalisatieconcept Opel Exclusive gelanceerd wordt. In België zal dit tegen het einde van het jaar gebeuren.

Daarnaast zal Opel ook bijzonder comfortabele en veelzijdige nieuwe personenversies van de bestseller Vivaro introduceren, waaronder de Vivaro Tourer. De Vivaro Tourer met een 180 graden omkeerbare zitbank of draaibare individuele zetels op de tweede rij en een klaptafel kan bijvoorbeeld in een handomdraai omgevormd worden tot een chique en praktische businesslounge.

Alle nieuwe modellen zullen in de schijnwerpers staan tijdens de Persconferentie met de CEO van Opel, Michael Lohscheller, op dinsdag 12 september van 9.10 tot 9.25 uur.

x

Lees hier het volledige persbericht.

OpelTeaser

Onze vestiging(en)

Contactgegevens