if (!string.IsNullOrEmpty(Model.NewsHero)) { Grandland X }

Grandland X. De nieuwe SUV: atletische en avontuurlijke Opel Grandland X.

Dit is waar sportiviteit en de zin naar avontuur elkaar ontmoeten: moderne en dynamische lijnen, een coole offroad-look en een hogere zitpositie met goede zichtbaarheid rondom, typisch voor een SUV. Dit is de nieuwe Opel Grandland X, met aan boord een scala aan toptechnologieën en heel wat ruimte voor maximaal vijf avontuurlijke passagiers, hun bagage en sportuitrusting.

In het najaar komt de optimaal uitgeruste en goed gepositioneerde nieuwe Grandland X op de markt als de derde telg in de Opel X-familie. Hij komt broer Opel Crossland X en bestseller Opel Mokka X vervoegen. Beide modellen zijn ongeveer 20 centimeter korter. Tegelijkertijd vult de Grandland X het uitgebreide Opel-aanbod – van Astra tot Zafira – in het uiterst populaire compacte segment aan.

De uiterst moderne rijhulpsystemen en comfortuitrusting in de Grandland X zijn eersteklas: de adaptieve cruisecontrol (Adaptive Cruise Control) met voetgangersdetectie en automatische noodrem (Automatic Emergency Braking), de waarschuwing voor slaperigheid bij de bestuurder (Driver Drowsiness Alert), de geavanceerde parkeerhulp (Advanced Park Assist) en de camera van 360° zijn maar enkele hoogtepunten in het aanbod.

Eén ding is zeker met de Grandland X: veilig rijplezier het hele jaar rond, op elk wegdek.

OpelTeaser

Onze vestiging(en)

Contactgegevens