if (!string.IsNullOrEmpty(Model.NewsHero)) { Functioneel, comfortabel, veelzijdig }

Functioneel, comfortabel, veelzijdig.De nieuwe grote vans Opel Vivaro Tourer en Combi+.

vivi

De Opel Vivaro is een echt multitalent. Het is een flexibele en betrouwbare collega en doet tegelijk dienst als efficiënt vervoersmiddel. Dankzij de talloze configuratiemogelijkheden is deze allrounder het bestverkopende commerciële voertuig van Opel. Nu voegt de Vivaro een nieuw hoofdstuk toe – met de bijzonder comfortabele en veelzijdige personenversies Vivaro Tourer en Vivaro Combi+. Beide nieuwkomers die weldra kunnen worden besteld, hebben het volgende gemeen: eersteklas uitrusting en comfort vergelijkbaar met dat van een personenauto, variabele zetelopstellingen voor passagiers evenals innovatieve technologieën en assistentiesystemen. Bijvoorbeeld cruise control met snelheidsbegrenzing, lederen stuurwiel en mistlampen als standaardfunctie in beide versies. Daarnaast schittert de Vivaro Tourer ook met andere ontwerpdetails wanneer hij zijn opwachting maakt voor zijn wereldpremière tijdens het Autosalon van Frankfurt van dit jaar (IAA, 14 tot 24 september).

"Onze nieuwe passagiersversies, de Opel Vivaro Tourer en Combi+, bieden onze klanten een brede waaier aan nieuwe toepassingen. Als comfortabele bedrijfsshuttlebus en reisgenoot voor werk en vrije tijd voldoet de Vivaro nu ook aan de hoogste eisen inzake comfort en flexibiliteit", zei Steffen Raschig, Director Commercial Vehicles Opel & Vauxhall.

Vivaro Tourer: professionele pendelbus met de kwaliteiten van een businesslounge 

De nieuwe Opel Vivaro Tourer heeft de perfecte adelbrieven voor een zakelijke en recreatieve lounge dankzij de talrijke configuratiemogelijkheden van zijn interieur. De tweede zetelrij van drie individuele zetels met armsteunen aan de buitenzijde is standaard gemonteerd op een railsysteem in de veelzijdige VIP-bus. Voor een makkelijkere toegang tot de derde zetelrij, die ook op een railsysteem is gemonteerd, kunnen de buitenste zetels van de tweede rij met behulp van de Easy Entry-functie eenvoudig naar voren worden geklapt. Verder kan de Vivaro ook besteld worden met een tweede schuifdeur.

vivs

Ontdek hier uw Vivaro Combi+.
Ontdek hier uw Vivaro Tourer.
Schrijf u hier in voor de Opel Bedrijfswagen nieuwsbrief!
Klik hier voor het volledige persbericht.

OpelTeaser

Onze vestiging(en)

Contactgegevens