if (!string.IsNullOrEmpty(Model.NewsHero)) { Eerste plug-inhybride van Opel }

Eerste plug-inhybride van Opel.Opel-CEO Michael Lohscheller kondigt het aan op IAA.

67iaa

Opel-CEO Michael Lohscheller opende vandaag de Opel-stand (D09 in Hall 8.0) op het 67ste Internationale Autosalon van Frankfurt (dagelijks open tot 24 september) met een persconferentie. In aanwezigheid van 300 journalisten en Groupe PSA-CEO Carlos Tavares stelde de CEO van Opel drie wereldpremières voor. De autofabrikant uit Rüsselsheim is van plan het snelgroeiende SUV-segment voor zich te winnen met de compacte Opel Grandland X. Lohscheller kondigde ook aan dat de nieuwkomer binnenkort leverbaar zal zijn met een nieuwe topdieselmotor en een automatische achtversnellingsbak. Verder zal de Grandland X als eerste Opel verkrijgbaar zijn als plug-inhybride.

“De introductie van onze nieuwe Grandland X als plug-inhybride is opnieuw een perfect voorbeeld van de mogelijkheden die ontstaan als lid van Groupe PSA,” zei Lohscheller op de persconferentie. “We zullen consequent doorgaan op deze weg.”

Daarnaast ontbraken de nieuwe topversies van de Opel Insignia al evenmin op het podium. De dynamische GSi zet Opels lange traditie verder van sportieve berlines met iets meer, terwijl de robuuste Country Tourer de geknipte keuze is voor avonturiers.

67iaa

Lees hier het volledige persbericht.
Ontdek hier de nieuwe Grandland X.
Lees hier het volledige persbericht.
Ontdek hier de nieuwe Grandland X.

OpelTeaser

Onze vestiging(en)

Contactgegevens