if (!string.IsNullOrEmpty(Model.NewsHero)) { Crashtesten van Euro NCAP }

Crashtesten van Euro NCAP.Vijf sterren voor nieuwe Opel Grandland X.

grandlandx

In de veiligheidsscores die vandaag zijn gepubliceerd, kent Euro NCAP het maximum van vijf sterren toe aan de Grandland X, de gloednieuwe compacte SUV (Sport Utility Vehicle) van Opel. Die score is gebaseerd op een positieve beoordeling in vier categorieën, namelijk bescherming van volwassen passagiers, bescherming van meereizende kinderen, bescherming van voetgangers en veiligheidssystemen.

Euro NCAP testte ook het automatische noodremsysteem (Automatic Emergency Braking) – standaard op Innovation en optioneel beschikbaar op Edition - op zijn effectiviteit. Volgens Euro NCAP deed het systeem het goed in de testen.

Naast de automatische noodrem biedt de Opel Grandland X nog andere eersteklas rijhulp- en veiligheidssystemen. De waarschuwing voor slaperigheid bij bestuurders (Driver Drowsiness Detection) herkent bijvoorbeeld typische symptomen van vermoeidheid en zet de bestuurder ertoe aan regelmatig een pauze in te lassen tijdens lange ritten. Opels nieuwe uitdager in de hevige concurrentiestrijd binnen de SUV-markt biedt ook optimale zichtbaarheid ‘s nachts zonder anderen te verblinden. De AFL-ledkoplampen (optioneel op Edition, standaard op Innovation) zorgen voor een helder wit licht in de duisternis en passen zich automatisch aan de rijsituatie aan.

grandlandx

Lees hier het volledige persbericht.
Configureer hier uw Grandland X.
Ontdek hier de nieuwe Grandland X.
Lees hier het volledige persbericht.
Configureer hier uw Grandland X.
Ontdek hier de nieuwe Grandland X.

OpelTeaser

Onze vestiging(en)

Contactgegevens