• Meriva.

    De Opel Meriva is geraffineerder, efficiënter en functioneler dan ooit. De neus van de Meriva heeft een elegante, royaal verchroomde voorgrille, nieuw vormgegeven koplampen met LED-technologie en een chromen accent in de mistlampen.

    Het multifunctionele FlexRail  -middenconsole is nieuw ontworpen met verbeterde functionaliteit en extra beenruimte voor de passagier in het midden achter. De Meriva is ook (optioneel) uitgerust met het innovatieve IntelliLink   infotainmentsysteem met ingebouwde, snelle en gebruiksvriendelijke navigatie en stembediening. IntelliLink draagt zorg voor een naadloze integratie van de smartphone in de auto, daarnaast zijn telefoneren en audiostreaming via Bluetooth   mogelijk.

    Met de introductie van de Meriva, voldoen alle benzinemotoren én de Bi-Fuel variant al aan de toekomstige strikte Euro 6-uitstootnormen. Met de Bi-Fuel variant kunt u zowel op benzine als (het relatief goedkope) LPG rijden. Tevens zijn zowel de automatische versnellingsbak alsmede de handgeschakelde versnellingsbakken grondig verbeterd voor nog soepeler schakelen.